Palacio Quemado (D.O. Ribera del Guadiana)
Kaheksateistkümnenda sajandi teises pooles võis kokku lugeda 4000 hektarit viinapuuaedasid kohas, kus tänasel päeval laiutavad Palacio Quemado viinapuud 96 hektaril. Ega kvantiteet polegi niivõrd oluline kui kvaliteet ning see on ka käesoleval puhul nii. D.O. Ribera del Guadiana kvaliteetveini piirkonna kohalikud viinamarjasordid on au sees, jätkusuutlik vinifikatsioon ning minimaalne sekkumine veini arendamisel on veinimeistrite filosoofia nüüdisaegsed põhimõtted.
Esimene selle mõisa kaasaegne vein sai pudelisse aastal 2010. Alveari veiniperekonna ja veinimeistrite grupi Envínate suurepärase koostöö tulemusena on koja veinid saavutanud kuulsuse ja tunnustatud kvaliteedi, mis tipnes 2015.aastal vastuvõtmisega Hispaania veinitootjate ühingusse Grandes Pagos de España.
2000. aastal alustati ka veiniaedade uuendamist ning istutati Extremadura alale põliseid sorte koos rahvusvahelisematega. Trincadeira, Touriga, Garnacha Tintorera, Petit Verdot, Tempranillo, Cabernet Sauvignon saavad sobivas blendis maitsva veinina pudelitesse villitud. Tegemist siis vaid punaveinidega.
Veiniaiad asuvad keskmiselt 337 meetri kõrgusel merepinnast, mikrokliimat mõjutab suuresti Atlandi ookeani lähedus, mis leevendab karmi kontinentaalset kliimat.